2021-01-30 08:07:58• hírek • Szatmár.ro

Hétfőtől ismét a megszokott órarend szerint várják a honosítási kérelmeket

A Szatmárnémetiben, az Árpád (V. Lucaciu) utca 18. szám alatt működő Demokrácia-központ február elsejétől, azaz hétfőtől ismét a régi, megszokott órarend szerint várja a honosítást, visszahonosítást, magyar igazolványt, magyar útlevelet, lakcímkártyát, anyakönyvi kivonatokat és babakötvényt igénylőket – tájékoztatta híroldalunkat Veres-Kupán Enikő.

A Demokrácia-központ hétfőtől csütörtökig 9 és 15 óra között, pénteken pedig 9 és 13 óra között áll az érdeklődők rendelkezésére. Érdemes továbbá tudni azt is, hogy mindazok, akik az egyszerűsített honosítás keretében már megszerezték a magyar állampolgárságot, kötelesek jelezni minden, a családi állapotukban időközben bekövetkezett változást, pl. gyermekek születését, házasságkötést, válást, családtag elhalálozását vagy lakcímváltást.


Február 16-án a Kolozsvári Főkonzulátus munkatársai kihelyezett konzuli napot tartanak az Árpád utcai irodában, melynek során 10 és 15 óra között átveszik a már összeállított honosítási kérelmeket, anyakönyvezési- , lakcímkártya-, babakötvény-kérelmeket és útlevelet is készítenek, valamint minden más, a magyar állampolgársággal kapcsolatos kérdésre is készségesen válaszolnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: